— LEGYÉL TE IS ANYGAL—

Kedves Angyalok! Eljött az idő idén is! Immáron 5.alkalommal indul el a "Légy Te is Angyal!" kezdeményezésünk, amelynek keretein belül a Fejér Megyei Gyermekotthonok lakóit támogatjuk idén is. 231 kívánság érkezett, így ebben az évben is akad tennivalónk. Íme a legfontosabb tudnivalók, kérlek olvasd végig!

- Pár napon belül megérkezik a teljesítendő kívánság, figyeld a postaládádat! -

az ajándék értéke általában 6-8.000,-- csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudod teljesíteni a kívánságot! - határidő: 2020.december 6. - átadás: személyesen vagy postai úton vagy foxposttal, vagy a lenti átvételi pontok valamelyikén.- Átvételi pontok Székesfehérváron (minden esetben mi juttatjuk el a gyermekeknek): Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok, hétköznap 9-15 óra között Kékkorong Jégkorong üzlet (Raktár utca 1.), nyitvatartási időben Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány adománygyűjtő nap - 2020.12.02. szerda, 17.30-19.00, Jégcsarnok bejáratánál!- mit kell tenned? Ajándék beszerzése (igen, kiegészítheted, ha szeretnéd csokival, cukorral, további meglepetéssel) , becsomagolása, a címkére fontos a kitől , kinek(név, kor, helység, azonosító, amit a kívánságban kaptál), ajándék eljuttatása az Alapítvány számára!

— SZÁMÍTUNK RÁD —

Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el